Öka kroppens egna självläkande och regenerativa processer.

Bemer Stockholm

Bemer behandling

Vi är från grund och botten stenåldersmänniskor, som lever i ett modernt samhälle. På stenåldern, då vi människor var grottmänniskoliknade jägare, sprang vi runt i djurskin för att slåss mot en sabeltandad tiger eller mot något rovdjur, som kanske skulle bli dagens middag, var vi rörelse så gott som hela vår vakna tid, och gick säkerligen flera mil om dagen.

Idag springer vi varken från rovdjur eller slåss. Dagens stillasittande liv, våra oregelbundna måltider, tillgång till mat dygnet runt, ökade portioner, vårt ökat sockerintag, för lite sömn och i kombination med allt för mycket negativ stress är inte vad våra kroppar egentligen är gjorda för. Och sambandet mellan maten, motionen och vårt levnadsett är med och påverkar dagens allt ökande sjukdomsuppkomster. Vi är inte gjorda att ha ett stillasittande jobb, och att inte röra på oss i den utsträckningen som många gör idag. Vi är inte häller gjorda av att äta den mängd socker, fett och salt som vi får i oss idag.

Hos oss på Infrakällan erbjuder vi Bemer behandling, som är en Fysikalisk vaskulär terapi. BEMER­behandling förbättrar mikrocirkulationen och främjar blodflödet i de minsta blodkärlen. Ett försämrat blodflöde är en av konsekvenserna av det ”stillasittande” liv vi lever i idag, gentemot de fysiskt aktiva stenåldersliv vi är gjorda för att leva i. En BEMERbehandling har samma effekt på blodflödet i kroppen, och motsvarar, ca 3h promenad och anses därför väldigt hälsosamt för vår hälsa. Kapaciteten i kroppens celler förbättras av Bemer­behandling, vilket i sin tur bidrar till smärtlindring och det gynnar kroppens egna självläkande krafter.

Vad är då BEMER mer exakt?

Blodcirkulationen utgör människokroppens försörjningssystem. Men de inte många känner till är att 75% av det, ligger i området för de minsta blodkärlen (mikrocirkulationen). Dvs. i det område där blodet förser organ och vävnad med näringsämnen och syre och på vägen tillbaka avlägsnar restprodukter. Det är alltså mikrocirkulationen som stödjer kroppens försörjning och avfallshantering, samt att se till att kroppens celler kan utföra sina uppgifter, som att förse kroppen med energi och våra livsuppehållande uppgifter. Hjärtat säkerställer att blodkroppar förflyttas genom blodomloppet. Sammanlagt måste blodet leverera och rengöra en sträcka på mer än 120 000 km. En lång sträcka, som hjärtat inte klarar på egen hand. Och behöver därför hjälp av de mindre blodkärlen till att driva ut blodkropparna, genom egna pumpande rörelser (vasomotion) fungerar därmed de som hjärtats medhjälpare. Dessa kärlrörelser reglerar dessutom blodflödet på ett sådant sätt att områden med högre försörjningsbehov får en bättre genomblödning än de områden som för tillfället har ett lägre behov.

Fysikalisk vaskulär terapi från BEMER kan hjälpa mikrocirkulationen på ett naturligt sätt. Med hjälp av elektromagnetiskt överförda signaler stimuleras pumprörelsen hos de minsta blodkärlen och på så sätt kan blodflödet till detta område normaliseras.

Kroppens celler får återigen en bättre försörjning och kan utföra sina många olika uppgifter:

Till exempel bekämpa sjukdom, lindra smärta, läka sår, tillföra energi för fysiska och mentala prestationer samt återställa det allmänna välbefinnandet. BEMER är dessutom, även ett värdefullt komplement till både vardagsmotionärer och professionella idrottsutövare. Ett behovsanpassat blodflöde till de minsta blodkärlen möjliggör kortare uppvärmning, nedvarvning och snabbare återhämtning, vilket skapar förutsättningar för en mer effektiv träning. Dessutom kan mikroskador i bästa fall repareras omedelbart och därigenom kan allvarliga följdskador förebyggas i förväg.

Vetenskapligt bevisat

Många dubbelblindstudier har visat att BEMERprodukter fungerar. Forskning tyder på fina och positiva effekter av BEMERbehandling inom områden som sårläkning, ökad prestationsförmåga och regenerering. BEMER har förvärvat och publicerat, värdefulla och tidigare okända insikter avseende lokala och överordnade regleringsmekanismer i den mänskliga organismen. BEMERprodukter är officiellt godkända inom EU som medicintekniska produkter. BEMER är dessutom godkänd inom läkarvården samt av socialstyrelsen.

Bemer fysikalisk vaskulär terapi

Baserat på många års arbete, har BEMER forskning lett fram till banbrytande resultat avseende mikrocirkultaionens biorytmiska lokala och överordnade regulatoriska processer. Det centrala i BEMER fysikalisk vaskulär terapi är en flerdimensionell signalstruktur som effektivt stimulerar en nedsatt eller störd mikrocirkulation. Den stödjer en av kroppens viktigaste kontrollmekanismer för prevention, läkning, återhämtning och regenerativa processer och används effektivt för:

 • Bättre försörjning av organ och vävnad
 • Stöd för läkning av sår och idrottsskador
 • Stöd för immunförsvaret
 • Ökad fysisk och mental prestationsförmåga
 • Förkortad återhämtningstid vid idrottsutövning

Mycket stress, för lite sömn, ett stillasittande liv, ensidig kost, osunda levnadsvanor, sjukdom och naturligt åldrande försvagar pumpaktiviteten hos de minsta blodkärlen. Detta gäller för det stora flertalet av alla människor. Blodkropparna rör sig alldeles för långsamt och kan inte längre utföra sina uppgifter tillräckligt bra. En bristande leverans till vävnad och organ leder på lång sikt till försämrad fysisk och mental prestationsförmåga, smärta, nedstämdhet och sjukdom.

­ Känner du dig:
 • Stressad?
 • ­Trött?
 • ­ Har du minskad energi och ork hela dagen?
 • ­ Lider du av Spänningshuvudvärk?
 • ­ Migrän?!..eller tinnitus?
 • ­ Slarvat med kosten?
 • ­ Har du smärta?
 • ­ Fantomsmärtor?
 • ­ Ryggskott?
 • ­ Artrit?
 • ­Ödem?
 • ­ Artroser?
 • ­ Cystor?
 • ­ Kroniska inflammationer?
 • ­ Har Du minskad motståndskraft?
 • ­Ssover du gott?!

Då kanske Bemer­ behandlingen skulle kunna vara något för dig!? Vill du lära dig mer om Bemer och dess påverkan på vår kropp?! Då är du varmt välkommen in till oss på Infrakällan. Vi hjälper dig mot vägen till ett friskare och hälsosammare liv! Du vet väl att första gången du provar Bemer, är den gratis! BEMER ­ Fysikalisk Vaskulär Terapi, öka din prestationsförmåga, förbättra din återhämtning/läkningsförmåga och bromsa ditt åldrande! BEMER är en medicinteknisk apparat som är godkänd av Socialstyrelsen.

Den stimulerar aktiviteten i din mikrocirkulation, vilket innebär bättre transporter till och från dina celler och vävnader, bättre försörjning och effektivare utrensning.

BEMER är ett enkelt och effektivt sätt att stödja din hälsa.

https://sverige.bemergroup.com/sv

Bemer

Behandling
Fr. 125:-
 • Bättre försörjning av organ och vävnad
 • Stöd för läkning av sår och idrottsskador
 • Stöd för immunförsvaret
 • Ökad fysisk och mental prestationsförmåga
 • Förkortad återhämtningstid vid idrottsutövning
Boka nu
Share This